Termékek

A profi kozmetikai kezelés lépései a bőröd állapotának felmérésével kezdődnek, majd a számodra ideálisnak ítélt természetes hatóanyagok kiválasztásával folytatódnak.

Dr. Kadir

A Dr. Kadir laboratóriumokban fejlesztett és gyártott modern, innovatív bőrápolási termékeket személyesen azért preferálom, mert véleményem szerint a minőségi kozmetikumokkal szemben támasztott elvárásaimnak maximálisan megfelelnek.

A Dr. Kadir Laboratórium Izraelben működik és több mint 5o éves múltra tekint vissza. A cég tulajdonosa Dr. Ron Kadir, aki profresszionális kozmetikai készítményeket kifejlesztő és gyártó szaktekintélye az izraeli kozmetikai iparágnak.

A Creativ termékcsalád Silver „ezüst” maszk

Új generációs hidratáló anyagok Aquaxyl és biomimetikus peptidek  /Matrisyl Synthe’6, idealift/ minimalizálják a ráncokat. A növényi őssejtek mint a phytocelltech Argán, a derális őssejteket támogatja. Az anti-aging termékcsalád száraz, érett bőr ápolására alkalmas, tápláló ránctalanító, lifting és hidratáló hatású.  

Tápláló ráncsimító hatóanyagai a jojoba olaj, E vitamin, omega-3 zsírsavak, shea vaj, búzacsira olaj, avokádó olaj, csipkebogyó olaj, gránátalma kivonat.

Gold Matrix termékcsalád Gold Matrix „arany” maszk

A bőr állapota, de legfőképpen annak tónusa és rugalmassága az azt alkotó mátrix összetételén és felépítésén múlik. A mátrixot alkotó elemek a kollagén, elasztin, hialuronsav, fibroblasztok. Ezek egyensúlya tartja fenn a bőr optimális három dimenziós kiterjedését. A mátrix leépülése a ráncok kialakulásához és a rugalmasság elvesztéséhez vezet.

Az „arany” maszk lágy textúrájú készítmény, mely gazdagon tápláló és hidratáló hatású. Aktív összetevői (mint a MMP’S enzimcsoport) felelősek a kollagén és elasztin lebomlásáért.  Biomimetikus enzimek, hidratáló anyagok, antioxidánsok, gránátalma kivonat és a kolloid arany teszik kiemelten hatékonnyá ezt a termékcsaládot. Intenziv anti-aging széria.

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, faggyúmirigy működést optimalizáló hatóanyagai:
Niacinamid, avenanthramid, aloe-vera kivonat, cink, farnezol, teafa olaj, tömjén olaj, kakukkfű olaj, hamamelisz, bio kén, agyag, kovaföld.

Sebo Reliefe termékcsalád

Kiválóan hatékony a zsíros, gyulladt, hámló bőrállapotra.

B3 termékcsalád

Rendkívül hatékony a problémás bőr kezelésében, a B3 (niaciamid) erőteljes hatású a faggyúmirigyek kiválasztásának csökkentésében.

A széria aktív hatóanyagai a farnezol, allantoin, teafa olaj, tömjén.

HEMP Essential termékcsalád

Öregedésgátlás omega 3, omega 6 esszenciális zsírsavakban gazdag termékekkel.

A kenderolaj a kendermagokból nyert növényi olaj. Az omega 3, omega 6 zsirsavak növelik a bőr rugalmasságát azáltal, hogy gátolják az MMP enzimek aktivitását. Az MMP enzimek bontják le a kollagént és más mátrix alkotókat.

Az omega 3 zsirsav számos olyan vegyület szintézisét csökkenti, amelyek fontos szerepet játszanak a gyulladásban vagy az öregedésben.

Utsukusy Cosmetics

Az általam preferált Utsukusy Cosmetics márka az ősi tapasztalatok és a legmodernebb kozmetikai kutatások összeolvadásából született meg. Készítményei maximális hatékonyságú, átfogó kezeléseket garantálnak minden bőrtípusra, bőrproblémára. A gazdag és magas minőségű hatóanyag tartalmú termékek révén azonnali, látványos eredményt kapunk, a bőr látványosan életteli, hidratált és megújult lesz. 

Az Utsukusy szó egyébként szépséget jelent. A növényeket, a vizet, az ásványi anyagokat, a gyümölcsöket és a mérgeket is minden tulajdonságukban tanulmányozták, hogy azokat a női szépség szolgálatába állítsák.

Az Utsukusy Cosmetics termékeit számos előnyös tulajdonsága miatt ajánlom:

 • legmodernebb technológiájú és legbiztonságosabb (növényekből izolált) tartósítószereket tartalmaz
 • egymással tökéletes összhangban működő termékcsalád
 • szérumai 100%-os orvosi tisztaságúak
 • antipolluson, légszennyezettséget szűrő alkotók vannak.
 • dermatológiailag tesztelt, high-tech készítmények
 • független laboratóriumban végzett tesztek alapján is bizonyított hatékonyság

Az általam preferált Utsukusy Cosmetics készítményei maximális hatékonyságú, átfogó kezeléseket garantálnak minden bőrtípusra, bőrproblémára, de kiemelkedőképpen a szebórás bőrtípusra.  A gazdag és magas minőségű hatóanyag tartalmú termékek révén azonnali, látványos eredményt kapunk, a bőr látványosan életteli, hidratált és megújult lesz.

A termékek természetes hatóanyagai az öregedésgátlás szolgálatában:

 • gránátalma-lé (C és K vitamin)
 • olasz paradicsom (likopin)
 • piros szőlő (resrevatol)

Növényi őssejt kivonatok, mint sejtmegújító hatású hatóanyagok:

 • alma őssejt kivonat (Phytocelltec Malus Domestica)
 • argánolaj (Phytocelltec Argan)
 • kaktusz őssejt kivonat (Opuntia Ficus-Indica Kivonat)

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.