Rólam

Éld át a professzionális szépségápolás élményét a Pure Beauty szépségszalon & kozmetika vendégeként!
Kiss Andrea
Kiss Andrea vagyok. Kozmetikai szakképesítésemet a Hedge Hair Professzionális Szakiskolában végeztem. Lővei Katalin mesterkozmetikustól tanultam.

Mindig is magával ragadott a naturális, makulátlan, sugárzó arcbőr látványa. Szenvedélyem, hogy kutassam bőr természetes szépségét és a bőr fiatalosságát megőrző vagy épp az arcbőr problémáinak kezelési lehetőségeit, illetve megtaláljam az öregedés látható jeleit késleltetni, eltűntetni képes szépségápolási módokat. Feladatomnak tekintem, hogy a hozzám ellátogató vendégeimnek megtanítsam a napi arckezelés és a következetes utóápolási rutint is.

Kozmetikusként rendszeres okleveles továbbképzéseken veszek részt bemutatókra és továbbképzésekre járok, ezzel bővítve a szaktudásomat, hogy mindig a legjobbat nyújtsam a vendégeim számára. Munkám során mind a szakmai elvárásokat, mind a vendégek egyéni igényeit szem előtt tartva továbbra is igyekszem bővíteni a kompetenciáimat, illetve általuk a szolgáltatásaimat.

Minden kezelés a vendég bőréhez problémájához évszaknak megfelelően idomul a személyes konzultáció után.

A szaktudás mellett azonban igazán hatékony készítményekre is szükség van. Szolgáltatásaimhoz egy spanyol- japán fúziós cég, az Utsukusy Cosmetics rendkívül széles termékpalettáját választottam, mert e termékek alkalmazása rendkívül innovatív megoldásnak bizonyul az öregedésgátlásban. Az exkluzív hatóanyagok hatékonyságát a növényi összetevők híg technológiája biztosítja.

Segítek az otthoni arcápolási rutinod kialakításában is. A szalonban az otthoni arcápoláshoz szükséges kozmetikai termékek teljes palettájának megismerésére és akár megvásárlására is lehetőséged van.

„Lelkiismeretes szakemberként arra törekszem, hogy az általam nyújtott kezelés alkalmával látványos eredményt érjek el.”

Szívesen várok mindenkit egy fárasztó nap utáni pihentető arc-és dekoltázsmasszázsra, egy szépítő arckezelésre vagy szempilla építésre, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.