Meso BB-glow / meso BB ragyogás kezelés

Bőrszínhomogenizáló alapozó tetoválás néven is ismeretes kozmetikai kezelés, mely hosszantartó egységes arcszínt és ragyogást garantál koncentrált hatóanyagai révén.

A hagyományos smink hátrányai között említjük a fojtott bőrt, az eltömődött pórusokat és az alapozással elvesztegetett időt. Van aki fullasztónak érzi az alapozót még akkor is, ha az a legmagasabb elvárásoknak is meg felel. A forradalmian új Mezo BB Glow kezelés képes arra, hogy megszabadítson a mindennapos készülődés kellemetlenségeitől. A bőrfelszín alá juttatott természetes ásványi pigmentek kiegyenlíti a bőrtónust és enyhe színt kölcsönöznek a bőrnek.

Az azonnali sugárzóan szép bőrállapot a mikrotűzési technikával bőrbe bevitt, 100%-osan biztonságos és természetes összetevőknek (hyaluronsav, F vitamin, D-panthenol és alpha bisabolol természetes ásványi pigmentek) köszönhető. Ezek együttes hatása biztosítja az üde megjelenést és a megfelelő hidratációt, csökkenti és simítja a ráncokat, kezeli a pórusokat, eltávolítja a bőrpírt, azonnal javítja a bőr szerkezetét.

Javasolt minden bőrtípusra az arc területén.

Kezelési időtartama: 40-50 perc

Normál kezelés: 4 alkalom

Az eljárás előnyei között említjük továbbá, hogy eltávolítja a foltokat, az aknés állapot után kezeli az egyenetlenségeket és hegeket, ezzel porcelán jellegű, BB krémhatást kölcsönözve az arcnak.

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.