Hidroabrázió - vízsugaras peeling

A hidroabrázió célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, hogy a megtisztított bőr felületén az önmegújító folyamatokat elősegítve a hatóanyagok könnyebben hatoljanak be a bőr mélyebb rétegeibe.

Hidroabrázió (vízsugaras peeling)

Ár: 2.500 Ft

A hidroabrázió egy mechanikai peeling, ami nem csupán egy sima bőrradírozást jelent. A vendégek körében a hidroabrázió tapasztalatok azt mutatják, hogy e módszer által egy nagyon hatékony bőrállapot javító kezelést kapsz. A vízsugaras hámlasztás mellett az ultrahangos rezgések mikromasszázst végeznek a bőrön, ezzel javítva a sejteregenerációs és a bőrmegújító folyamatokat, így a kezelés után olyan érzésed lehet, mintha csak kicseréltek volna.

Annak ellenére, hogy a hidroabráziós peeling sokkal mélyrehatóbbnak bizonyul, mint az otthoni bőrradirozás, a hidroabráziós kezelés kiméletesen, célzottan távolítja el a szennyeződéseket és a bőr legfelső, elöregedett hámrétegét. Ez a gépi kozmetikai kezelés segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

Mi történik hidroabrázió során:

A hidroabrázió működése során az ultrahang elporlasztja a gyógyvizet, így elkezdődik a mikro gyöngyök révén a bőr állapot komplex javításának folyamata. Gyakorlatilag a hámlasztás az egyik legfontosabb lépés a bőr fiatalságának megőrzése érdekében. A gyengéd porlasztott vízsugár lecsiszolja a bőrt, a mikromasszázs pedig élénkíti a keringést.

A hidroabráziós készülék kezelőfeje működése során ultrahangos rezgéseket kelt, ezzel gázbuborék képződés jön létre, így a nedvesített bőrrel érintkezve mikrorobbanások keletkeznek, amelyek a porlasztás útján eltávolítják az elhalt rétegeket. A porlasztás hatására az elhalt hámsejtek fellazulnak és könnyen levállnak a bőrfelületről, ezzel növelve a bőr hatóanyag-felvételét, vérbőségét és támogatva a regenerálódását.

A peeling funkció optimalizála a szarusejtek mennyiségét, gyorsítja leválási sebességét, valamint növeli a bőr oxigénellátását. A felső szaruréteg eltávolítása miatt javul a mikrokeringés, a hajszálerek áteresztőképessége pedig megnő, ezáltal a kezelés lassítja a bőr öregedési folyamatait is.

A hidroabrázió nem invazív módszer, mégis kíméletes a bőrrel szemben, nincsenek kellemetlen utóhatásai, ezét az érzékeny bőr hámlasztására is alkalmazható. Akár nyári időszakban is, mert nem vált ki fényérzékenységet, de bármelyik alapbőrtípuson alkalmazható.

Milyen problémára és kinek ajánlom?

A gyulladt, megvastagodott vagy szeborreás bőrön is biztonsággal végezhető, hiszen a víz nem tesz kárt a bőrben.

Bőrtípustól függetlenül használható kíméletes hámlasztás céljából.

Milyen lesz a végeredmény?

Ahogy már írtam, a kezelés után tényleg úgy fogod magad érezni mintha kicseréltek volna. Bőröd megújul, hiszen a hidroabrázió kitűnő hatással van a nyirok- és vérkeringésre, ezáltal a méregtelenítő folyamatokat is fokozza, aminek hatására csökkennek a gyulladások is.

Kinek nem ajánlott a hidroabráziós bőrtisztitás?

Bőrbetegség, vérszegénység, szivinfarktus, idegrendszeri betegségek, csontritkulás esetén nem ajánlott. Kizáró ok lehet a botoxolás vagy ha protézis található a kezelt bőrfelület alatt, illetve a műtéti hegek, nyílt sebek megléte is.

Ez az eljárás nem minősül mélyrétegi hámlasztó kezelésnek!

A bőr mélyrétegi hámlasztására, ahol már a hegek halványitásáról vagy a ráncok bőrhibák halványítása a feladat, arra nem elég ez a kezelés, arra a kúra alkalmazása és más hatóanyagok szükségesek.

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.