GYIK

Gyakran feltett kérdések a kozmetika és a műszempillaépítés területéről, melyek segítségedre lehetnek mielőtt a Pure Beauty szépségszalon vendégeként üdvözölhetlek.

GYIK gyűjtő

 • Kiket tudsz fogadni a szalonban?

  Szolgáltatásaim egyaránt megoldást kínálnak a fiatal (tini) és az érett korosztály számára is bőrproblémáik, illetve bőrük természetes, egészséges állapotának megőrzése esetén.

 • Milyen bőrtípust tudsz kezelni, illetve milyen bőrprobléma esetén lehet hozzád fordulni?

  Szívesen segítek vendégeimnek érzékeny bőr, vízhiányos bőr, alipikus bőr, aknés bőr, rosaceás bőr, pigment-és májfoltos bőr, szaboreás bőr, fakó, élettelen bőr és öregedő bőr szakszerű ápolásában, illetve kezelésében. Az alábbi problémák esetén jellemzően a következők válnak be:

  Aknés bőr: Tisztító kezelés, B3 termékcsalád, SABO RELIEF termékcsalád alkalmazása.

  Öregedő bőr: prémium kezelés, GOLD MATRIX termékcsalád alkalmazása, mely aminosavakban gazdag.

  Máj-és pigmentfoltos bőr: EXCLUSIVE RESTORE termékcsalád alaklmazása. Halványító és megújító kezelés (gyümölcssavakat tartalmazó, sejtmegújító).

  Vízhiányos bőr: HYALU-RON kezelés. Külömböző molekula méretű. HIALURON savakat tartalmazó, öregedést gátló kezelés.

 • Miben különbözik a szőrtelenítéskor általad alkalmazott WAX a hagyományos gyantától?

  A WAX a bőr felületén filmréteget képezve afféle szaunahatást vált ki. Ennek hatására pedig megnyílnak a pórusok és könnyebben távolíthatóak el a szőrszálak. Eltávolításkor nem húzza a bőrt, hiszen nem ragad hozzá. Alkalmazása gyors és szinte fájdalommentes a gyantához képest, ezért a kényes területek szőrtelenítésére kiváltképp bevált. Nem tartalmaz parabéneket, sem pedig fenyőgyantát, tehát nem okoz allergiás irritációt. Tapasztalatok szerint tartósabban sima végeredmény érhető el vele, ugyanis nem szakad bele a szőrszál a tüszőbe, illetve begyulladt szőrtüszővel sem lehet számolni.

 • Szoktad mérni a szolgáltatásaid hatékonyságát, illetve a vendégeid elégedettségét?

  Természetesen, hiszen a vendégeim visszajelzése számomra fontos útjelző. Vendégeim rendszeres visszatérésükkel igazolják munkám eredményességét. Tapasztalataim szerint a kezelések után az általam javasolt tanácsokat megfogadják, a személyre szabott arcápolási rutint megtanulva az otthoni utóápolást eredményesen végzik. Megalapozott bizalommal és érdeklődéssel fordulnak az alkalmazott termékek felé és szívesen vásárolnak maguknak otthoni célra. Nyitottan próbálják ki az általam is preferált újdonságokat.

 • Visszajáró vendégeid részesülhetnek kedvezményben?

  Igen. A rendszeresen hozzám látogatókat törzsvendégként kezelem, ezért számukra hálám jeléül engedményt kínálok bérlet vásárlásakor, illetve termékmintával is hozzá szoktam járulni a szalonban töltött idő alatt megtapasztalt élményhez. Klienseim ünnepi kedvezményekben és afféle figyelmességként, kisebb megleptésként ajándékokban is részesülnek.

 • Szempilla építés során milyen anyaggal dolgozol?

  ...

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.