Gépi kezelések

Ránctalanítás, bőrfeszesítés és speciális gépi kezelések a maximális hatóanyag bevitelért. A leghatékonyabb módszerek között szerepel az arcvasalás, a rádiófrekvencia, a mikrodermabrázió, a mezoterápia és a Meso BB-Glow.

Hideg-meleg terápiás arcvasalás

Ár: 2.000 Ft

Kitűnő (a neve ellenére fájdalommentes) módszer hatóanyagok bevitelére elsősorban dehidratált, ráncosodó bőr frissítésére. Az arcvasalás menete úgy néz ki, hogy az arcvasaló készülék által előállított hideg-meleg váltakozó hatása éri el a kívánt feszesítő hatást.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Ár: 6.000 Ft

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítő technológia a bőr alatti szövetek melegítésével hozzájárul a sejtek kollagén képzéséhez. A rádiófrekvencia hatása a kezelt bőrfelület feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb látványában mérhető.

Ránctalanítás ultrahangos hatóanyagbevitellel

Ár: 5.000 Ft

Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára nem érzékelhető tartományba esik. Ezt a gép kezelőfejében lévő kvarckristály áram hatására kialakuló rezgő mozgása hozza létre. Sejtszintű mikromasszázs történik, igy a sejtek fala jobban átjárhatóvá válik és a hatóanyagok mélyebbre jutnak. Kúraszerűen ajánlott. A bőr állaga javul, feszesebb, üdébb lesz. Érett, ráncos, rugalmatlan, szeborreás bőrre javasolt.

Hidroabrázió (vízsugaras peeling)

A hidrodabráziós vízsugaras peeling során történő bőrcsiszolás olyan gépi kozmetikai eljárás, mely során egy speciális mélytisztítás történik elősegítve ezáltal a sejtregenerációt. Ez egy fájdalom és tű nélküli, ultrahang által porlasztott vízsugaras hámlasztó eljárás, mely gyengéden távolítja el a száraz, elhalt hámsejteket.

Bővebben

Mikrodermabrázió (gyémántfejes bőrcsiszolás)

Ár: 2.500 Ft

A mikrodermabráziós kezelés egy a hámsejteket és szennyeződéseket hatékonyan eltávolító eljárás, mely stimulálja a kollagén és elasztin termelést, a gyengéd vákuum felüdíti a bőrt. Mikrodermabrázió kezelés hatására feszesebb, fiatalosabb lesz a bőr. Kúraszerűen ajánlott, kb. 5 alkalommal 10 naponta. A mikrodermabrázió javasolt érett bőrre, tág pórusokra, öregségi májfoltokra, pigmentfoltokra.

Tűs (Dermapen) és tű nélküli mezoterápia

A mezoterápia során a bőr hidratációja és regenerációja nagy koncentrációjú gyógynövényes koktélok célzott alkalmazásával történik tűvel vagy tű nélkül. A bejuttatott hatóanyagok hatékonyságát tekintve egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Bővebben

Meso bb-glow / meso bb ragyogás kezelés

Azoknak, akik nem szeretik az alapozót, mégis természetes egyenletes bőrszínre és tónusra vágynak, számukra a BB GLOW fiatalító mezoterápiás arckezelés, a tökéletes megoldás, hiszen azonnali púderes, porcelán bőr hatást biztosít akár hónapokon át.

Bővebben

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.