1-6D műszempilla építés

A szempilla az arcunk egyik legszebb éke, mely egyfajta kontúrként emeli ki a szemet, a lélek tükrét. A tartós szempillahoszabbítás azonban profi szakembert igényel.

A dús és hosszú szempilla a tekintetet látványosan hangsúlyozza. Napjainkban az igéző pillantást garantáló műszempilla viselet nagy divatját éli, hiszen rengeteg előnye van:

 • Hosszabbíthatjuk, dúsíthatjuk vele a természetes szempillákat, valamint a különböző styling-okkal optikailag formálhatjuk általa a szemet.
 • A műszempilla színe fekete, mellette smink használatára sincs szükség, így rengeteg időt megspórolhat vele az ember.
 • Kényelmes, nem okoz fájdalmat, szakszerű felhelyezés esetén nem tesz kárt a saját pilla állományban.

A műszempilla felrakása során lényeges, hogy a felhasznált anyag a vendég számára kényelmes és megfelelő méretű legyen. A „D”-k száma attól függ, hogy hány műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szálra. Töltésre 2-4 hetente érdemes eljárni.

Szempilla építés árlista gomb

Műszempilla építés menete:

1D szempilla építés (90 perc)

A klasszikus 1D a legrégebbi szálas építési forma. Ennél a formánál egy saját szempillára egy műszempilla kerül, ezáltal a legtermészetesebb hatást érhetük el. Azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik nem akarnak látványos műszempillákat, inkább a könnyed, visszafogott hatást részesítik előnyben.

2D szempilla építés (150 perc)

A duplázott 2D szempilla esetében egy természetes szempillára két műszempillát applikálunk, ezáltal eredményezve dúsabb, látványosabb hatást. A természetes szempilla megóvása érdekében vékonyabb, könnyedebb szálakkal végezzük az építést, igy a szett sokáig hordható marad, és nem tesz kárt a saját szempillákban. Azoknak ajánlom, akik látványosabb hatást szeretnének, igéző tekintetre vágynak.

 3-6D Volume Szempilla építés (210 perc)

A szempillaépítésben a „volume” szó egy dúsító technikát jelöl, mely által 3-4D, 5-6D pillákat  építhetünk a vendégnek. Eszerint egy saját szempillára 3,4,5, illetve 6 műszempilla is kerülhet.Ezeket a szempilla tincseket, más néven fanokat a szempilla stylist alakítja ki,  igy kerül el egy tincs egy saját szempillára, ezzel téve dúsabbá, látványosabbá a szettet.

Légiesen könnyűek, és ultravékonyak, igy nem nehezítik el a saját pillákat. Azoknak ajánlom akiknek ritka a saját szempillája, illetve akik nem érik be a kevéssel, drámai hatást szeretnének elérni!

Szempilla építés előtt amit tudnod érdemes:

Érdemes előtte hajat mosni, mert pillázás után két napig nem szabad, mivel a víz a ragasztót e napokon még oldja, ugyanis 48 óra a ragasztó teljes kötési ideje.

Ha szaunázni, gőzfürdőzni, szoláriumozni, edzeni tervezel, azt is előtte való nap iktasd be, mivel építés után két napig nem érheti fokozott hő, gőz, pára (pl. főzés, fürdőszobában lecsapódó pára) és verejték sem a szempilládat.

Az építésre smink nélkül érkezz!

Ha kontaktlencsét viselsz, gondoskodj róla, hogy magaddal hozd kontaktlencse tárolód, illetve folyadékod, ugyanis pillázás előtt ki kell venned majd a kontaktlencsét.

2-4 hetente javasolt megjelenned választott töltési időpontodon, hogy mindig friss, hiánytalan és gyönyörű maradjon pilla szetted.

Amit a műszempilla ápolásról tudnod kell:

A műszempilla ápolás lényeges pontja, hogy SOHA nem érheti olaj, vagy olajtartalmú termék pl. szemfesték lemosó.

Ne dörzsöld a szemedet, ne tépkedd a pillákat!

Ajánlott oldalfekvés helyett inkább hanyatt aludni a párnához dörzsölődés elkerülése végett!

Minden reggel ajánlott szempillakefét használni a szálak elrendezése végett!

Miután letelik az építés utáni 48 órás ragasztó kötési idő, kötelezően tisztítani kell minden nap a szempillákat szempilla samponnal és vízzel, a megfelelő higiénia elérése érdekében!

Töltésre ne érkezz sminkmaradványokkal, minden építés előtt alaposan tisztítsd meg a szempillákat.

1D szempilla teljes szett: 11.000 Ft

 • 2 hét: 5.500 Ft
 • 3 hét: 6.500 Ft
 • 4 hét: 7.500 Ft

2D teljes szett: 12.000 Ft

 • 2 hét: 6.500 Ft
 • 3 hét: 7.500 Ft
 • 4 hét: 8.500 Ft

3-4D Volume teljes szett: 14.000 Ft

 • 2 hét: 8.500 Ft
 • 3 hét: 9.500 Ft
 • 4 hét: 10.500 Ft

5-6D Volume teljes szett: 16.000 Ft

 • 2 hét: 10.000 Ft
 • 3 hét: 11.000 Ft
 • 4 hét: 12.000 Ft

Látogass el hozzám!

Szakmai precizitásomat és maximális figyelmemet kínálom Neked a nálam töltött idő alatt.