Sminktetoválás fajtái

Szemöldök tetoválás fajtái:

Mi a különbség a szálas technika és a teljes szemöldök satír között?

A szálas technikát abban az esetben érdemes alkalmazni, ha van szőrzet, de hiányos. Ilyen esetben a saját szőrszálak közé tetoválunk ” álszőröket”. A szálas szemöldöknek nem kell “zebra-csíkosnak” lennie. Ha nagyon kevés szőrszálunk van, akkor marad a teljes satír, de nem kell megijedni tőle, ha megfelelő színt választunk, ez sem lesz természetellenes hatású. Illetve lehet a kettőt kombinálni.


 

Szemhéj tetoválás fajtái:

Mi a különbség a szempilla sűrítés és a kontúrvonal között?

A sűrítést abban az esetben szoktam alkalmazni, ha a vendég nem szeretne látványos vonalat a szemhéjra, de szeretné ha szebb, igézőbb lenne a tekintete, illetve sötétebbnek tűnne a szempillája. A kontúrvonal egy vastagabb, hosszabb vonalat jelent. A kettő együtt optikailag megnöveli a szemek nagyságát. Napjainkban nagy divat lett a FÜSTÖS hatású szem tetoválás.Ebben az esetben a szempillasűrítés,vagy vastagabb kontúrvonal fölé egy többfejű tűvel,pontozva viszem be a festéket,így satíros hatást létrehozva


 

Száj tetoválás fajtái:

Mit jelent az, hogy szájkontúr tetoválás, lágyítás,félsatír és teljes satír?

A szájkontúr tetoválás elméletileg a száj szélén levő kontúr vonal. Ezt  úgy ajánlom a vendégeimnek, ha összesatírozom a vonalat a szájukkal, hogy ne csak egy éles körvonal legyen. Ez a lágyítás. Szép formájú szájnál a szájkontúr kiemelésre szolgál, a száj ezáltal teltebbnek hat.

A szájkontúr tetoválást félsatírral abban az esetben alkalmazom, ha az ajkakat korrigálni kell, asszimetrikus vagy nagyon keskeny. A természetes száj és a tetovált kontúr közötti rész besatírozásáról van szó. Illetve a száj fél felületének pigmentálásáról.

Teljes satírt színtelen, illetve kék színű ajkak esetén alkalmazok,  a természetes szájszíntől akár a rúzsozott hatás eléréséig is.