Sminktetoválás

Szemtetoválás

Szájtetoválás

Szemöldöktetoválás

Gyakori kérdések

A sminktetoválásról – Elő és utókezelés

Sminktetoválás fajtái

Ha nem vagy még 18 éves, szülői beleegyezésre van szükség ahhoz, hogy tetováltass.

A formanyomtatványt itt találod:

>>Szülői beleegyező nyilatkozat letöltéséhez kattints ide<<

Nyomtasd ki és kitöltve, aláírva hozd magaddal. Az a legjobb ha szülőd is elkísér.

 

Kedves Vendégeim!

Sok év keresgélés és tesztelés után, azt hiszem, megtaláltam az IGAZIT! Fél év tesztelés után, úgy döntöttem, hogy leteszem voksomat a Swiss Color OS pigmentjei mellett.

Egy kis tájékoztató, mit is jelent az OS kifejezés és miben nyújt nektek többet ez a fantasztikus pigment! Remélem hosszútávon is mindenki elégedett lesz az eredménnyel!

Organikus szintetikus pigmentek

Az organikus szintetikus pigmentek teljesen egyedülállóak, kizárólag a Swiss Colornál alkalmazzák ezt a előállítási módszert, amelynek részleteit a gyártó üzleti titokként őriz. Az alapelv az, hogy gyógyszergyártó cégek számára előállított pigmentalapanyagokból laboratóriumi körülmények között, gyógyszerek gyártásához hasonló biztonsági és higiéniai intézkedések mellett egy különleges (és eddig sosem alkalmazott) eljárással organikus szintetikus pigmenteket kevernek. A megnevezés (orginikus) arra utal, hogy a természetes anyagot utánzó, ám mégis szintetikus anyagról beszélünk. Ennek számos előnye is van a természetes anyagokkal szemben, például nem allergiázálnak, és tökéletesen kizárt mindenféle szennyeződés.

További előnyök:

- a szín nem változik

- a bennmaradása sokkal nagyon mértékű, a szín maximum 10%-ot halványodik a gyógyulás után. Gyakran korrekcióra (második kezelésre) sincs szükség.

- lerövidül a munkaidő

- kisebb a fájdalom, ugyanis a felszínhez közelebb dolgozunk az OS pigmentekkel, továbbá a tetoválás ideje is rövidebb.

Forradalom a sminktetoválásban!!!

A Swiss Color® OS Pigment a világon az első vas-oxid-mentes, színtartó pigment, ami tökéletesen fed, és hosszabb ideig megmarad a bőrben. A magas pigment sűrűségnek köszönhetően garantáljuk a gyors színezést és maximális festékraktározást a bőrben.

Miért fejlesztette ki a Swiss Color az OS pigmentet?

A tesztmetódusoknak köszönhetően laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a magas ppm koncentrációjú festékek nikkel maradványokat szabadíthatnak fel, amellyel esetleg árthatunk vendégeink egészségének.

Ezt felismerve, 2013 áprilisában új gyógyszerészeti törvény lépett életbe, mi már ez alapján gyártjuk a termékeinket most és a jövőben egyaránt!

A ResAP (2008) és a 2012. december 21-i rendelkezések előrejelzése alapján a jövő terméke a vas oxid mentes pigment.
A Swiss Color pigmentek eddig is megfeleltek ennek a követelménynek, hiszen kevesebb mint 2,50 ppm vas oxidot tartalmaznak.
Ezt tovább gondolva valósult meg a vas-oxid-mentes OS pigment, ami nagyon szigorú eljárásoknak köszönhetően, egyedülálló a világon!

 <<Vissza