Fej-, kéz-, talpmasszázs, ThetaHealing konzultáció

Ha érezted már, hogy nem tudsz másokkal kapcsolatokat létesíteni, akkor kezd magaddal.

 

KONZULTÁCIÓ:

A konzultáció személyesen vagy interneten keresztül (Skype) is történhet.
Önmagadba befektetés: 20.000 Ft / fő / 60 perc

Közelítsük meg a ThetaHealing technikát, mint eszközt a pszichológia szempontjából.
A pszichoanalitikus nézőpont alapfeltevése, hogy viselkedésünk nagy része tudattalan folyamatokból, olyan gondolatokból, félelmekből és vágyakból ered, amelyeknek a személy nincs ugyan tudatában, ám amelyek mégis befolyásolják viselkedését.
Freud szerint sok, a szülők és a társadalom által tiltott vagy büntetett késztetésünk velünk született ösztönökből származik. Mindannyian e késztetésekkel jövünk a világra, és oly átható befolyásolással vannak ránk, hogy valamiképp kezelnünk kell őket. Tiltással száműzhetjük ugyan őket a tudattalanunkba, azonban nem fognak eltűnni.
(Forrás: Atkinson&Hildegard)

A ThetaHealing technikával ezeket a tudatalatti programokat tisztítjuk, elengedjük, hogy minél tudatosabban tudjuk a saját életünket – jelenünket – élni.
ThetaHealing konzultáció menete:
Az első alkalommal tömören elmondom a módszer működését és a várható hatását.
A ThetaHealing konzultáció alatt egy gyors meditációval theta állapotba kerülünk. Neked nem kell tenned semmit, automatikusan megtörténik.
A Feltétel Nélküli Szeretet terében történik a változás, ha engedélyezed.
Ebben a biztonságos, tudatos, mégis nyugodt, laza, szeretetteljes állapotban, ún. “ásással” megkeressük annak a problémának a gyökerét, amivel hozzám fordultál. Azokra a tudatalatti hitrendszerekre, beidegződésekre, amik a nem kívánt állapotot/érzelmet/betegséget/élethelyzetet fenntartják vagy éppen az álmaid, vágyaid beteljesülésében akadályoznak.
Izomteszt segítségével leellenőrizzük, hogy a tudatalattid az adott hiedelmeket igaznak éli meg vagy nem.
Ezt követően elengedjük a blokkokat, majd letöltjük a pozitív érzelmeket. Ez azt jelenti, hogy megtanítjuk a tudatalattidat a pozitív, előrevivő érzésekre, gondolatokra. Ezek az új, beépült megerősítések veszik át a régi beidegződések helyét.
Fontos tudni, hogy mindenhez kérem az engedélyed, így semmi sem történik az akaratodon kívül.
Végül az izomtesztelés segítségével ellenőrizzük, hogy valóban kicserélődött az adott tudatalatti tartalom és átvette a helyét az új, támogató érzelem, ami által gyorsan bekövetkezik az életedben is a változás.

 
MASSZÁZS:
Napi egy masszázs, s nincs többé fájdalom.
A talpmasszázs az egyik természet adta út az egészséges élethez. Energiát sugároz a beteg mirigyekbe, melyek általa képesek helyreállítani az egészséges állapotot. A reflexológia alkalmazásának lehetőségei korlátlanok:
Ízelítő:https://www.youtube.com/watch?v=C6dS-rCozn4&feature=youtu.be
Frissítő, Reflexzóna Terápiás Talpmasszázs:
A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.
A reflexzóna terápiás talpmasszázzsal az első alkalommal elvégzem az állapotfelmérést. A reflexzóna terápiás talpmasszázs száma és sűrűsége nagymértékben függ az adott betegség fennállásának idejétől, a beteg testi-lelki állapotától, illetve a kezelésekre való reakcióképességétől.
A masszázsra úgy is tekinthetünk, mint természetes nyugtatóra. Ne siessünk,hagyjunk időt a teljes reflexmasszírozásra, mely segít, hogy a természet elvégezhesse munkáját és lenyugtassa egész szervezetünket. Kezelés 60 perc 4.800 Ft
Frissítő, Reflexzóna Terápiás Kézmasszázs:
A kézen – ugyanúgy, mint a talpunkon – megtalálhatóak szerveink kivetülései reflexterületek, pontok formájában. Ezek ingerlésekor – nyomás, tűszúrás,masszírozás – ingerre, reflex, és visszahatás keletkezik az adott testrészben.Ezt a jelenséget használják már évezredek óta gyógyításra, ez a reflexterápia.
Milyen hatásai vannak a kézmasszázsnak?
Serkenti a vér és a nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, segít a salaktalanításban,szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, hatásos az enzimek működésére,fájdalomcsillapító hatása van (a masszázs hatására endorfin szabadul fel, ami hasonló vegyület, mint a morfin).
A kezelés végén további kényeztetésként egy úgynevezett felületi ápolókrémmel lehelet vékonyan átkrémezzük a vendég kezét. 40 perc – 4.000 FtFejmasszázs:
A fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, s így fiatalosabb, üdébb és vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és a bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Elősegíti, hogy a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből,biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését. A tápláló olajok tisztító hidratáló és erősítő hatásúak, óvják a hajat és a bőrt az időjárás, a környezetszennyezés és mindenfajta igénybevétel káros hatásaitól.
A fejmasszázs előnyei: 
Kitűnő stressz-, és feszültségoldó. Élénkíti a vérkeringést. Erősíti az immunrendszert. Ellazítja a görcsös és fájó izmokat. Megnyugtat.
Elmúlik a migrénes fejfájás. Eltávolítja a szennyező anyagokat a sejtekből, és friss oxigént juttat a sejtekbe. Hatásosan kezeli a fejfájást, migrént és az álmatlanságot. Enyhíti az arc,fej, váll, nyak és a hát izomfájdalmait. Az arcon csökkennek a mimikai ráncok!
Kezelés 30 perc 3.500 Ft